Tästä voit vaihtaa tapahtumatyyppiä
Tästä voit tarkastella tapahtumapuiston eri osia
Tästä löydät työkalut joilla voit tarkastella tapahtumapuiston kokoa
Paina mihin tahansa sulkeaksesi avut
Konsertit ja festarit
Näyttelyt ja messut
Urheilutapahtumat

Sisäänkäynti

Kivituhkapäällysteiselle pääsisäänkäyntialueelle on mahdollista rakentaa selkeä ja näyttävä sisäänkäynti festivaaleille. Alueelle mahtuu helposti porttien lisäksi myös esimerkiksi lipunmyyntipisteitä, info-piste ja narikka.

Lava-alueet

Puistossa on kaksi kivituhkapäällysteistä lava-aluetta 14 000 m2 ja 2650 m2, jotka on suunniteltu kestämään raskaampienkin lavarakenteiden kantavuus. Lava-alueilta löytyy tarvittava tapahtumainfra. Lavoja voidaan toteuttaa tarpeen mukaan myös muualle puistoon. Isommalle lava-alueelle on erillinen tieyhteys, jonka kautta voidaan esimerkiksi toteuttaa huolto tai tuoda sujuvasti artistit. Tuotanto mahtuu alueelle myös hyvin.

Infra

Tapahtumapuistossa on valmiina sähkö, vesi, viemärit sekä valokuitu. Infraa on sijoiteltu eri puolille puistoa. Vesipisteet on liitetty Hämeenlinnan kaupungin verkostoon ja vesi on sellaisenaan juomakelpoista. Tapahtumapuistoa kiertävät huoltoväylät on valaistu kevyen liikenteen puistovalaistuksella. Sisäänkäynnin alueella ja isommalla lava-alueella on tehostettu valaistusmahdollisuus.

sähkö- ja datapisteet

vesipiste

jätekaivo

Yleisöalueet

Kestävä, yli 38 000 m2 nurmikenttä mahdollistaa upean tapahtumakävijäkokemuksen. Nurmikenttä on rakennettu niin, että se kestää yleisön kulutuksen ja sateen sattuessa läpäisee sadeveden tehokkaasti. Yleisöalueena voidaan hyödyntää myös 13 500 m2 nurmikkoista loivaa mäkialuetta. Alueen maksimikapasiteetti on 55 000 henkilöä.

Myyntipisteet

Tapahtumapuiston infra ja huoltotiet mahdollistavat ravintoloiden, myyntipisteiden ja anniskelualueiden sijoittelun ympäri puistoa järjestäjän toivomaan paikkaan. Tapahtumajärjestäjä voi vapaasti valita omat yhteistyökumppaninsa.

14 000 m2

7 500 m2

10 900 m2

11 600 m2

8 100 m2

2 650 m2

13 500 m2

Helsingin messukeskus
n. 58 000 m2

Tampereen messu- ja urheilukeskus
n. 31 500 m2

Pinta-alat

Liikuteltava mittajana

Helsingin messukeskus

Tampereen messukeskus

Jalkapallokenttä